Indragita “Zana a surprizelor” a trecut printr-o perioada nefavorabila din punct de vedere al sanatatii! Este implicata in cazuri umanitare de foarte mult si se implica extraordinar de mult in proiectele sale. In acest sens, Andreea Marin a pus bazele unei fundatii care sprijina persoanele care nu au posibilitati financiare pentru anumite interventii chirurgicale extrem de costisitoare!

In urma cu cateva saptamana, Andreea Marin a suferit o interventie chirurgicala la coloana vertebrala, dupa ce s-a mai operat inca o data, in anul 2012, la o clinica privata din Turcia. Fosta prezentatoare TV a dezvalui ca a exostat riscul de a primi un raspuns nefavorabil atunci cand a efectuat biopsia din timpul operatiei.

In varsta de 43 de ani, Andreea Marin se afla in plin proces de recuperare dupa interventia chirurgicala, insa cu greu se tine departe de proiectele sale. La inceput se deplasa cu greutate, insa dupa ce a inceput sa se simta mai bine si sa se poata deplasa, aceasta nu mai poate fi tinuta in casa.

Aceasta a povestit de ce a ales sa se opereze in Romania si cum a reusit medicul sau curant sa ii castige increderea:

“Ce m-a convins sa ma operez este atentia mea constanta pentru sanatate si dorinta de echilibru. Stim foarte bine ca fara sanatate nu avem mai nimic. Aveam o problema si trebuia analizata obiectiv, de un specialist. Am avut norocul sa intalnesc un medic deosebit, de o rara calitate umana, doctorul Dragos Zamfirescu. Drumurile noastre s-au intalnit intr-o campanie umanitara la care am pus umarul – «Zetta – Ajuta-ne sa ajutam!», ce are drept scop realizarea a 50 de operatii complexe pro-bono.

Am capatat incredere cunoscand multi pacienti ce au trecut prin mainile lui si mi-am spus ca aici, acasa, vreau sa ma operez si eu. Problema mea de sanatate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mana pe umarul meu si ii multumesc.

A existat chiar si riscul extrem de incomod al unui raspuns nefavorabil in urma biopsiei realizate in timpul operatiei, dar ma bucur nespus ca sunt sanatoasa astazi, recuperarea merge bine, am scapat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicala, am reinceput sa merg la antrenamentele de sport si ma simt din ce in ce mai bine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here