Pentru anul 2019, Pro TV pregateste un nou sezon al indragitei productii “Ferma vedetelor”. Producatorii vin cu noi surprize, insa una dintre ele este legata de prezentatori. In acest sezon nu va mai fi o singura prezentatoare, ci doi. 

Anul acesta, 9 femei si 9 barbati vor lua parte la concurs, iar locatia va fi intr-o zona izolata de munte, din Romania, pe durata celui mai aspru anotimp. Concurentii sunt neioti sa lupte cu propriile frici si sa supravietuiasca provocarilor, dar si conditiilor extreme la care vor fi supusi. Ce 18 participanti vin din medii diferite, sunt personalitati puternice si isi vor testa, cu aceasta ocazie, propriile limite.

Surpriza venita din partea producatorilor se refera la noii prezentatori ai emisiunii: Mihaela Radulescu si Cristian Bozgan! Dupa o lunga pauza, in care si-a dorit sa isi dedice mai mult timp ei, Mihaela revine in lumina reflectoarelor, cu o noua provocare de aceasta data – de la tinutele glam este nevoita sa se adapteze conditiilor vitrege din inima muntilor Romaniei in cel mai friguros anotimp.

“Revin si… nu oricum, ci intr-un loc total neasteptat – in varful muntelui. Fara rochii cu paiete, fara tocuri, fara efecte de scena. Ador provocarile inedite, mi-am savurat pauza personala, acum abia astept sa ma intorc la munca. E un nou inceput, un nou format, o … noua abordare. Greu, interesant, riscant, emotionant… exact combinatia pe care mi-a recomandat-o doctorul de-o viata”, a declarat bruneta despre noul sezon.

 

Despre Cristian Bozgan nu a fost in atentia publicului pana acum, desi are o experienta militara extinsa, atat in Romania, cat si in strainatate si este specializat in supravietuire in conditii extreme:

“Toata viata m-am antrenat cu persoane puternice si am invatat sute de oameni despre tehnicile de supravietuire in conditii extreme. Sa lucrezi cu diverse tipologii de oameni si personalitati diferite este intotdeauna o provocare, mai ales in conditiile grele de iarna. Le voi fi mentor si, printre altele, o sa fiu cu ochii pe ei, le voi da sarcinile si ma voi asigura ca nu vor uita niciodata aceasta aventura…sau pe mine!”, a declarat Cristian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here