S-au scris foarte multe lucruri despre Brigitte Sfat in ultima perioada, asta si pentru faptul ca mereu a vorbit public despre problemele sale. Dupa ce s-a casatorit cu noul sau partener de viata, Corneliu Oana, lucrurile pareau ca se linistesc pe strada ei. Insa nu scapa de critici nici acum. 

Brigitte Sfat a trait o adevarata telenovela alaturi de Ilie Nastase. Cei doi s-au inselat in nenumarate randuri, multe dintre idilele lor au ajuns si in presa, insa s-au iertat reciproc de fiecare data. Cei doi au avut un numar impresionant de despartiri, apoi au pierdut sirul impacarilor, iar intr-un final au reusit sa divorteze din punct de vedere legal. Dupa separare, au dus un adevarat razboi prin intermediul presei, amandoi trimitandu-si fel de fel de mesaje.

Cand in viata brunetei parea ca apare soarele, se gasesc si oameni care sa ii critice relatia. Cel mai recent zvon este legat de actualul sau sot. Se pare, conform declaratiilor, ca barbatul este inca intr-o alta casnicie. Lucruri dezmintite pe larg de catre cei doi, acuzand ca exista persoane care le doresc raul. Vizibil afectat de ceea ce a citit in presa, acesta si-a dorit un drept la replica:

“Nu stiu de ce presa a scris ca mai sunt ca­satorit, pentru ca eu am postat si certificatul de divort… Sunt divortat inca din 2017. Nu am copii. A fost o casnicie normala, care s-a finali­zat cu un divort pentru simplul motiv ca ne-am dezvoltat, in timp, diferit. A fost un divort de comun acord, incheiat la notar.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here