Cunoscuta cantareata de muzica populara, Bianca Rus, a trait o frumoasa poveste de dragoste, timp de un an, alaturi de cel care i-a devenit sot in luna octombrie a acestui an, Antonio Luigi Gottschling, cunoscut de prieteni ca Giani. La doar o luna de la cununia religioasa si o petrecere ca in povesti, sotul brunetei a luat hotararea de a parasi domiciliul conjugal.

Nimeni nu se astepta ca despartirea dintre cei doi sa intervina atat de repede, mai ales ca nu aveau nici macar o luna de la cununia religioasa. In urma cu cateva luni, bruneta declara ca este foarte rasfatata de sotul sau si ii face foarte multe cadouri scumpe, ulterior, dupa ce a parasit domiciliul, aceasta s-a razgandit si a marturisit ca toate cheltuielile pentru nunta au fost suportate de ea.

Mai mult, l-a acuzat ca a plecat de acasa cu tot aurul si i-a adresat cuvinte jignitoare. Aceste afirmatii l-au infuriat pe Antonio, care a demontat fiecare acuzatie. Ba chiar o roaga sa faca amandoi testul poligraf si sa se demonstreze cine minte. Barbatul a vrut sa divorteze la un notar, insa Bianca este cea care doreste un proces. Antonio o acuza ca vrea sa se relanseze in muzica si are nevoie de un scandal pentru a-si face publicitate.

Surprinzator, Bianca nu a iesit sa faca o declaratie publica, insa transmite mesaje prin cunostintele sale catre diverse publicatii. Ultima marturisire nu ii face cinste deloc brunetei: “Chiar daca e apartamentul Biancai, ea se teme ca Giani va intra in casa cu politia, pentru ca au inca domiciliu comun in acte si el poate cere ajutorul autoritatilor. Bianca e terorizata de aceasta posibilitate. Se trezeste in fiecare dimineata la ora 7.00 si se machiaza, sa fie aranjata, daca intra politia peste ea.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here