Oana Zavoranu este una dintre cel emai nonconformiste persoane publice din Romania! Cunoscuta pentru faptul ca este excentrica, insa mereu apreciata pentru ca spune lucrurilor pe nume, nu a ratat nici aceasta ocazie, pentru a face o radiografie a sarbatorii Carciunului la romani!

Aceasta este o impatimita a sarbatorilor si vrea sa simta spiritul Craciunului peste tot. In acest sens, ea isi decoreaza atat casa, cat si curtea cu sute de luminite colorate, globuri si fel de fel de decoratiuni special alese. Pentru a reusi ca totul sa ii iasa ca la carte, ea incepe sa se pregateasca inainte cu cel putin o luna, dorind ca de fiecare data sa ii iasa perfect.

Iar anul acesta nu face exceptie! Oana Zavoranu a facut o inregistrare video, pe care a impartasit-o cu prietenii sai din mediul online, dar totodata a facut un rezumat a ceea ce se intampla, in general, de sarbatori in Romania:

“Nimeni nu mai pune nicio instalatie… acum de ce nu as putea spune adevarul ca am schimbat zeci de instalatii pentru ca sunt foarte proaste si se ard si ca nu este in spiritul romanului sa decoreze casa si exteriorul… Asa ca ma pot lauda cu cea mai frumoasa casa de Craciun….si se mai lucreaza inca ?

La romani spiritul Craciunului inseamna mancare cat cuprinde de zici ca vine sfarsitul lumii… si dupa sa te tii cozi la urgenta ca au mancat si ei „doar” 45 de sarmale ,23 de carnati, 10 caltabosi si un kg de jumari….”si de ce Doamne iarta-ma mi-o fi rau?”??? Pai ca bagati in voi ca spartii si ca disperatii, d-aia…ca si ficatul ala cat sa duca si el, si bila, ca zici ca n-ati mai vazut mancare in viata voastra! Cica n-au romanii bani?… Ia duceti-va prin magazine si dupa mai vorbim . Hai pa! Oana”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here