Kate Middleton și Prințul William au făcut de curând marele anunț, la doar două luni de la nașterea celui de-al treilea copil al lor!

Kate a născut pe 23 aprilie un frumos băiețel, sănătos și grăsuț, fiind, la naștere, cel mai greu copil din familia regală; acesta cântarea nu mai puțin de 3,83 kilograme, un record oficial!

Palatul Kensington a anunțat că ducesa a fost internată la Spitalul St. Mary, din centrul Londrei, luni dimineața. Ea a fost dusă la spital cu mașina și se afla în „primele stadii ale travaliului”, a mai precizat Casa Regală.

Kate Middleton și Prințul William nu au vrut să știe dacă vor avea o fetiță sau un băiețel, așa că sexul copilului va fi o surpriză pentru toată lumea. Nou-născutul este al cincilea la succesiunea tronului.

Ducesa de Cambridge a fost supravegheată de o echipă de 20 de medici, printre care și cei doi obstetricieni cu care Kate Middleton a născut în trecut. După naștere, ducesa lipsit o perioadă din viața publică, chiar dacă a participat la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, de pe 19 mai.

Regină Mării Britanii, Elisabeta a IIa are 6 strănepoți, bebelușul fiind al 5 lea moștenitor al tronului!

Familia Regală a anunțat că micuțul va fi botezat pe data de 9 iulie la Capela Regală St James’s Palace! Louis, căci așa va fi botezat, va fi cunoscut că alteța să regală prințul Louis de Cambridge!

Ducele și ducesă de Cambridge au plăcerea să vă anunțe că botezul prințului Louis va avea loc luni, pe 9 iulie, la capela regală de la St James’s Palace din Londa. Prințul Louis va fi creștinat de reverendul Justin Welby, arhiepiscop de Canterbury și lider al Bisericii Anglicane

Anunțul a fost făcut pe contul oficial de Twitter al palatului Kensington.

Ultimul eveniment al familiei regale a fost căsătoria unchiului micuțului Louis, prințul Harry, cu Meghan Markle, celebra actriță americană! Nuntă regală a fost un real succes, fiind vizionată de milioane de oameni de pe tot globul! Evenimentul a avut loc în data de 19 mai a acestui an.

Ducesă Catherine de Cambridge și prințul William sunt căsătoriti din aprilie 2011, și au împreună trei copii.

Prinţul William nu vrea să fie viitorul rege al Marii Britanii

Prinţul William nu intenţionează în vreun fel să devină rege în locul tatălui său, prinţul Charles, scrie presa de la Londra, în contextul în care majoritatea britanicilor şi-ar dori ca el să fie viitorul monarh al Angliei, conform rezultatelor a trei sondaje de opinie.

Potrivit Sunday Telegraph ”prinţul William nu are niciun dubiu că Prinţul de Walles (tatăl său) va fii viitorul monarh” după moartea reginei Elisabeta a II-a.

”Prinţul William este la curent cu speculaţiile, însă este insensibil la ele. Îşi cunoaşte locul în familia regală şi se consideră a fi jos în ierarhie. Nu are nicio dorinţă de a urca scara monarhică înainte să-i vină timpul’, a declarat colaborator al prinţului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here