Cabral și Andreea Ibacka trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de unsprezece ani.

Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc și sunt foarte fericiți împreună! La orice pas, toată lumea îi întreba când va apărea în viață lor și un copil, că viață lor să fie completă și împlinită de zâmbetului unui copil.

Andreea și Cabral Ibacka s-au cunoscut în 2007 pe platourile de filmare și sunt impreună din acel moment, iar în anul 2011 cei doi și-au legat destinele și în față lui Dumnezeu. Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka, impreună cu care are și o fetită.

Fiind întrebați de foarte multe ori, Andreea Ibacka a “dat din casa” și a spus lucrurilor pe nume. Frumoasă prezentatoare a vorbit pentru prima data despre faptul că își doresc foarte mult un copil și că au luat decizia de a deveni părinți cât mai curând posibil. Andreea a precizat că momentan nu este însărcinată, însă așteaptă cu mare entuziasm momentul în care acest lucru se va adeveri.

Andreea Ibacka a vorbit despre mariajul ei cu Cabral și a dezvăluit că plănuieste să renunțe la verighetă cu care s-au cununat. Actriță a spus că-și dorește ceva mai dicret, ocazie cu care a dezvăluit și un plan mai puțin cunoscut. Blondă a spus că în următorii ani vrea să-l facă pe soțului ei tătic din nou.

“Verighetă mea mai notabilă de atât nu se putea. Dacă îi puneam și niște leduri, eventual, se vedea și din elicopter. Este foarte vizibilă și este din aur de trei culori. Am zis că la 5 ani sau la 10 ani ne reinoim jurămintele și le schimbăm cu unele mai discrete. Le topim și facem cercei pentru copii. Pană atunci o să avem și copii”, a declarat Andreea Ibacka pentru Prima TV.

Cei doi și-au făcut “antrenamentul” pe cei trei câini pe care îi dețin în momentul de față. Andreea a exersat suficient pe patrupezi și este cazul să devină mămica în adevăratul sens al cuvântului.

Recent a fost invitată la o emisiune TV și, bineînțeles, nu a scăpat nici aici de întrebarea: “Cand faceți un copil?”. Răspunsul ei a fost: “Iti dai seamă, să va așteptați la asta în viitorul apropiat. Mai așteptăm. Așteptăm să se întâmple. Suntem pregătiți. Prietenii chiar îmi atrag atenția că dintre toți din gașcă, după asemenea antrenament (cu patrupezii), sunt cea mai pregătită psihic.”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here