“Chefi la cutite” este una dintre cele mai urmarite emisiuni din Romania! Filmarile pentru sezonul 6 al emisiunii gastronomice s-au incheiat, iar acum s-a aflat si cheful care este in culmea fericirii alaturi de un bucatar din echipa sa.

Emisiunea se difuzeaza in zilele de luni si marti in fiecare saptamana, iar de prezentare se ocupa frumoasa Gina Pistol. In acest sezon lucrurile s-au complicat putin, pentru ca au avut la dispozitie 12 amulete, care le ofereau diferite avantaje, iar chefii puteau sa le foloseasca dupa bunul plac pana cand incep semifinalele. Cei trei chefi au mai avut la dispozitie si trei cutite de aur, care le-au oferit avantaje.

Conform click.ro, cheful care isi adjudeca titlul de castigator in acest sezon este Sorin Bontea. Nu se stie exact cu care dintre cei trei concurenti a reusit aceasta performanta, insa lupta s-a dat intre Munti si pe Silviu Nedelea pe care il are din echipa rosiilor, folosind o amuleta care ii dadea dreptul sa isi inlocuiasca cutitul de aur. Mihai Munteanu este un bucatar desavarsit si a format o echipa puternica impreuna cu colegii sai!

Concurentii pe care i-a trimis Sorin Bontea in echipa rosie au fost eliminati rand pe rand, din pacate. Un lucru nu foarte cunoscut despre Silviu este faptul ca el a avut propria emisiune la postul de televiziune Prima Tv, alaturi de chef Foa. Silviu este expert in bucataria asiatica, iar experienta sa este vasta in domeniul gastronomiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here