Victor Slav are o fetita din relatia tumultoasa pe care a avut-o cu Bianca Dragusanu, Sofia! Micuta este tot pentru el si o iubeste enorm. Barbatul se alatura tatilor carora fiicele le seamna ca doua picaturi de apa, copiindu-le intocmai trasaturile. Mai mult, in cazul prezentatorului, fiica sa are acelasi semn din nastere precum el.

Dupa o relatie presarata de certuri si impacari, cei doi si-au anuntat despartirea abia dupa ce au facut un copil, chiar cand lucrurile pareau ca merg mai bine ca oricand intre ei. Cea care a facut anuntul a fost Bianca si tot ea s-a afisat urmatoarea zi la bratul unui alt barbat. Victor a trecut cu greu peste despartire, insa cei doi au un punct comun: sa o creasca impreuna cat mai frumos pe Sofia.

Iar acest lucru ii iese lui Victor de minune, ipostazele in care este surprins alaturi de fiica sa arata relatia speciala pe care o au. Daca in primele zile de viata, Sofia parea ca seamna foarte bine cu mama sa, lucrurile s-au schimbat, iar micuta se tranforma intr-o copie fidela a tatalui sau.

Cei doi au si acelasi semn din nastere, dupa cum a declarat Victor: “Iti zic ceva in exclusivitate. Eu am un semn din nastere, iar fetita mea il are fix pe spate, acelasi semn.”

Are o singura parere de rau, si anume faptul ca nu a facut un copil mult mai devreme: “Este fantastica. Sunt pregatit pentru urmatoarele etape ale ei. Ceea ce imi pare rau este ca nu am avut-o mai devreme, adica sa fi fost mai tanar. Dar o sa ochesc cu pusca si la 50 de ani, nu-i problema. Ma antrenez de acum. 

La inceput, am avut senzatia ca parca nu e copilul meu. Nu-mi venea sa cred ca este acolo. Acum deja avem doi ani si patru luni si face parte din viata mea, nu concep altfel. Lucrurile s-au schimbat. In momentul in care s-a nascut Sofia, gata, ea a urcat pe primul loc si totul se invarte in jurul ei.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here