Una dintre cele mai neasteptate vesti legate de sarcina a fost cea a “vecine” de la “Neata cu Razvan si Dani”. Toata lumea stia ca Flavia este singura, asa ca multi au fost luati prin surprindere. Flavia Mihasan este una dintre cele mai longevive asistente ale unei emisiuni in direct, insa pana acum a refuzat sa vorbeasca despre sarcina sa.

Frumoasa blonda, in varsta de 32 de ani, traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Marius Moldovan. Acesta este dansator profesionist, nici el strain de lumina reflectoarelor. A fost vazut de multe ori la show-ul de televiziune “Romanii au talent”. Amandoi sunt dansatori exceptionali si au facut parte din echipa de sansatori a show-ului “Mamma Mia”. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale spectacolului, in care ambii au cate un rol, iar pe zi ce trece au devenit de nedespartit.

Flavia incepuse sa atraga atentia prin faptul ca purta haine foarte largi in ultima perioada, ea fiind cunoscuta pentru tinutele provocatoare pe care le alegea, iar de fiecare data isi arata abdomenul plat, cu care se mandrea foarte tare. Abia intorsi din vacanta si incepand din nou filmarile pentru emisiunea matinala “Neata cu Razvan si Dani”, Flavia a fost tachinata de colegii sai, care nu stiau cu sa o mai traga de limba sa dea mai multe detalii despre sarcina, aceasta amuzandu-se teribil: “Nu inteleg de ce nu ma intrebati direct. Ba da, sunt”. Replica lui Dani a fost savuroasa, starnind hohote de ras: “Sa iei o foaie si un pix si sa ne explici cum ai facut sa ramai gravida.”

Cateva minute mai tarziu, intr-o discutie cu colegul sau Dani, aceasta a facut o marturisire la care nu se astepta nimeni: “Dani, acum, cand stam de vorba noi doi, nu mai suntem doi. Suntem trei. Aa fi vrut sa fim patru, dar suntem doar trei.”

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here