Andreea Mantea si Cristi Mitrea s-au cunoscut la show-ul “Burlacita”, iar cei doi au ramas impreuna la sfarsitul emisiunii. Din pace, nu s-au inteles si s-au despartit la cateva luni dupa ce bruneta a ramas insarcinata. Au urmat acuze de ambele parti, o perioada nu si-au vorbit si luptatorul nu si-a vazut copilul, dar au revenit la sentimente mai bune.

S-au hotarat ca trebuie sa fie prieteni de dragul fiului lor si sa faca tot ce le sta in putina pentru binele celui mic. Iar de atunci, cei doi isi petrec cat mai mult timp impreuna cu David. Ambii sunt implicati in mai multe proiecte, dar au mereu timp pentru cel mic. Andreea a renuntat la emisiunea “WowBiz”, iar acum este prezentatoarea emisiunii “Te vreau langa mine”, dupa ce Bianca Dragusanu a fost data afara.

Cei doi incarca pe retelele de socializare poze sau videoclipuri in care David spune ceva amuzant si impartasesc acest lucru cu fanii lor. Recent, Andreea Mantea si-a filmat fiul in timp ce canta si s-a hotarat ca vrea sa il faca artist: “M-am hotarat! Cantaret il fac!”. David a fost extrem de dulce in timp ce canta. Versurile pe care le-a interpretat sunt foarte cunoscute de cei mici, melodia “Doua manute” este foarte iubita in randul copiilor:“Am doua manute, foarte dragute/ Imi spala fata, cand vine dimineata/ Ochisorii mei sunt doua margele/ Nasucul meu poate da de…
Mama ma alinta, ma saruta intruna/ Tata ma priveste, vai ce copilas.”

Nici Cristi Mitrea nu s-a lasat mai prejos. Raspunsul primit de la David l-a amuzat foarte tare si a vrut sa imparataseasca acest lucru cu prietenii virtuali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here