In urma cu doua luni de zile au inceput filmarile la cel mai nou show matromonial difuzat in Romania, prezentat de Andreea Mantea. “Puterea Dragostei”. Se filmeaza in Istanbul, Turcia, iar concurentii trebuie sa respecte cea mai importanta regula a emisiunii: nu au voie sa se intalneasca inafara casei nesupravegheati.

Cei care reusesc sa ii surprinda pe concurenti impreuna, inafara casei, si reusesc sa ii fotografieze, primesc o recompensa de 1.000 de euro. Asa se va intampla si in cazul persoanei care i-a surprins pe Adelin si Stefania, impreuna, fara nicio alta persoana din echipa de productie. Cei doi nici nu au recunoscut acest lucru in urma cu cateva zile, atunci cand au fost intrebati de Andreea Mantea.

Spre marea surprindere a tuturor, cea care a dat aceasta poza producatorilor a fost chiar colega lor, Bianca. A reusit sa isi atraga antipatia tuturor celor din casa, fiind aspru criticata pentru ceea ce a facut.

Adelin si Stefania si-au asumat faptul ca au fost impreuna intr-un magazin, in timp ce o conducea pe bruneta acasa, pentru ca masina tatalui ei se stricase. Acela a fost momentul in care Andreea Mantea a fost nevoita sa ii anunte: “Imi pare rau ca va dau aceasta veste. Imi pare sincer rau, dar sunteti descalificati.”

Celor doi li s-a dat sansa ca unul dintre ei sa ramana in concurs, prin eliminare, dar cuplul a ales sa plece impreuna din casa, nu separat. Ajunsi acasa, cei doi isi vor continua relatia. Pe contul de socializare al Stefaniei a aparut faptul ca este “intr-o relatie” si urmatorul mesaj: “Impreuna pana la sfarsit, doar cei puternici pot.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here