“Zana Surprizelor” a ramas in inimile oamenilor inca de pe vremea in care prezenta emisiunea “Surprize, Surprize” si ajuta familiile sa se reuneasca dupa ani de zile in care nu s-au vazut. Cum sentimentul era unul de implinire atunci cand vedeai bucuria oamenilor, Andreea Marin s-a hotarat sa fie tot mai implicata in proiecte umanitare, dupa ce si-a terminat colaborarea cu postul de televiziune.

Aceasta si-a deschis o fundatie care ajuta persoanele fara posibilitati financiare sa beneficieze de tratament de specialitate, dar are la activ numeroase campanii de informare si educare a populatiei cu privire la bolile incurabile si cum se pot depista din timp, astfel pacientii sa aiba mai multe sanse spre vindecare.

Vedeta a fost nevoita sa plece la New York pentru a promova un proiect in cadrul UNICEF si a profitat de ocazie pentru a se si relaxa, astfel ca a fost insotita de iubitul sau si fiica sa, Violeta:

“Am fost acolo ca sa prezint un proiect pe care il am nu doar pentru Romania, ci care depaseste granitele – fost la sediul ONU, la UNICEF. (…). E foarte important sa se vorbeasca despre tara noastra si ceea ce facem noi aici, acolo unde oamenii sunt deschisi spre noi, deschisi sa ne ajute.”

Insa a avut parte si de o intamplare neasteptata, alegandu-se cu un cucui de toata frumusetea. Andreea Marin intrat in unul dintre cele mai mari magazine detinute de renumitul creator de moda Domenico Dolce, iar cum deschiderea oficiala nu avusese loc, in incinta magazinul era foarte mare agitatie, iar cand a vrut sa iasa nu a observat o vitrina si a intrat direct in ea. Rezultatul a fost vizibil cateva zile bune.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here