“Insula Iubirii” este una dintre cele mai urmarite emisiuni de tip reality din Romania. Cuplurile se inscriu crezand ca este vorba despre o simpla vacanta, insa odata ajunsi in Thailanda realizeaza ca este un test foarte greu de trecut. Drept dovada, foarte putine relatii au reusit sa il treaca.

Cuplurile care se inscriu la casting vor sa lase impresia ca relatia lor este perfecta si nimic nu poate interveni, insa abia atunci cand ajung in Thailanda isi recunosc si problemele pe care le au in relatie si frustrarile cu care traiesc.

Pentru cel de-al cincilea sezon s-au inscris peste 1.500 de cupluri, insa dupa indelungi discutii cu fiecare dintre ei, au fost selectate doar 4. Surpriza vine acum, caci unul dintre cupluri este format din fosti concurenti ai sezonului 3 – Aurel si Diana.

Ce-i drept, ei sunt cel mai neasteptat cuplu care s-a inscris la casting. In urma cu un an de zile ei au plecat spre aceeasi destinatie, insa la bratul altor parteneri. Abia dupa ce s-au intors in Romania cei doi au decis sa devina un cuplu, mai apoi sa isi testeze iubirea la emisiunea la care s-au cunoscut.

Cei doi au plecat increzatori la drum, insa ramane de vazut cum se va termina confruntarea finala pentru cei doi. Inainte de a se urca in avion, Diana a marturisit ca relatia lor este una perfect normala, desi celor din jur le este foarte greu sa ii creada:

“Toata lumea o sa creada ca suntem un cuplu fals. Nimeni nu crede in noi, dar suntem doua persoane la fel, simt nevoia sa stau tot timpul cu el.”

Declaratia lui Aurel a fost tocmai inversul celei a iubitei sale:

“Nu pot sa spun ca nu o sa cad in ispita, tocmai de aceea merg acolo. In capul meu stiu deja ce o sa fac.”

loading...

Restul cuplurilor nu au luat contact pana acum cu acest reality si nici nu sunt obisnuiti sa fie in lumina reflectoarelor, insa par extrem de increzatori.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here