Au plecat 20 de concurenti in Republica Dominicana, iar aseara a mai fost eliminat inca un concurent. Duelul a fost intre Adrian Blindaru si Criti Pulhac. Faimosii si Razboinicii se intrec pentru marele premiu in valoare de 100.000 de euro. 

Daca, la prima vedere, plecarea in Republica Dominicana pare a fi o vacanta, nu este nici pe departe asa. Toata echipa de productie, impreuna cu concurentii muncesc foarte mult. Au inceput filmarile cu cateva zile inainte de a fi difuzat primul episod, iar postul Kanal D a fost lider de piata in ceea ce priveste audientele acestui show. In aceasta duminica a avut loc cea de-a doua eliminare.

Razboinicii s-au intors victoriosi in tabara, iar Faimosii au ramas pentru proba de eliminari. Pentru a doua oara consecutiv, la aceasta proba au ajuns tot Faimosii. Saptamana trecuta a fost eliminata o concurenta din echipa Faimosilor, iar acum a fost eliminat Adrian Blindaru.

Acesta a pierdut duelul cu Cristi Pulhac, iar nominalizarile au fost facute astfel: Adrian a adus cele mai putine puncte echipei, iar fostbalistul a fost nominalizat de catre Yamato Zaharia, care a fost desemnat “player of the week”.

Acesta si-a incurajat colegii la final si a declarat ca pleaca implinit la familia sa:

“Sa fie uniti si sa nu renunte niciodata. Cristi e unul dintre cei mai buni de aici, desi si Razboinicii au pioni importanti. Il vad pe Cristi unul din favoritii pentru castigarea Exatlon si sper ca colegii mei sa fie alaturi de ea, macar psihic. Sper sa fim niste modele, in special pentru copii, pentru ca odata cu Exatlon s-au reaprins jocurile copilariei. Sunt emotionat pentru ca si eu am copii si sunt aici datorita lor. “

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here