Cand toata lumea astepta invitatia la nunta dintre Mara Banica si Razvan, acestia au luat decizia de a-si spune adio. Abia se intorsesera dintr-o vacanta din Cipru, cand jurnalista a postat un mesaj pe o retea de socializare, prin care anunta despartirea.

Vestea i-a luat pe foarte multi prin surprindere atunci, ai ales ca ei nu au vorbit despre problemele lor niciodata. Pozele de pe retelele de socializare si cum se comportau impreuna nu au dat niciodata de banuit. Au fost extrem de discreti la momentul respectiv, Mara recunoscand ca nu exclude o impacare. Aceasta a recunoscut ca avea cateva asteptari dupa atatia ani de relatie, iar reprosurile au dus la separarea lor.

I-a recunoscut dintotdeauna meritele ca a reusit sa o schimbe si sa o tempereze si i-a multumit pentru faptul ca il trateaza pe baietelul ei ca si cum ar fi al sau si nu face diferente.

Timpul a trecut si ce s-a intamplat intre ei nu stie nimeni. Cert este faptul ca Mara a postat de curand un alt mesaj pe retelele de socializare, care ii este adresat direct lui Razvan:

“Rupeti trecutul. In bucatele. Mici. Atat de mici, incat sa nu mai poata fi recitit vreodata. Nu asteptati nimic de la cei care v-au spus ca vei fi tu, doar tu, pentru totdeauna. Nu amanati nimic din ce pare o aventura in necunoscut, de teama unui esec. Pentru ca dragostea e ca mersul pe barna: ai cazut, te urci din nou si reiei exercitiul! Si, culmea, saritura de final s-ar putea sa-ti iasa!”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here