Printul William este primul fiu al Printului Charles si al Printesei Diana. Momentan, este al doilea in ordinea succesiunii la tron, dupa Regina Elisabeta a II-a si tatal sau. Este casatorit cu Kate Middleton din anul 2011 si au impreuna 2 baieti si o fetita.

Anul acesta a implinit 36 de ani si se bucura de familia sa minunata. Majoritatea timpul si-l petrece cu ei sau isi face datoria regala. Este prezent la intalniri oficiale, gale caritabile sau intalniri cu tinerii antrepenori, pe care Casa Regala Britanica ii sprijina foarte mult. Este cunoscut faptul ca merge in multe zone defavorizate din lume si sprijina toate actiunile caritabile si de binefacere pentru oamenii defavorizati.

Cum era de asteptat, nici de aceasta data nu s-a dat inlaturi si a acceptat propunerea unui producator. Emisiunea TV “DIT SOS (Fa-o Singur – SOS)” a luat initiativa de a ajuta victimele incendiului izbucnit la Grenfell Tower anul trecut si care s-a soldat cu 72 de victime. Dezastrul a avut loc pe data de 14 iunie 2017 si a fost considerat un dezastru national, lansand multa tristete in sufletele oamenilor.

Producatorii emisiunii cauta voluntari care sa ii ajute sa renoveze turnul. Printul William a lasat titlul regal si a acceptat fara a sta prea mult pe ganduri propunerea. Acesta a facut pe zugravul si nu a contat deloc faptul ca se murdareste, desi ar fi putut trimite o armata de oameni sa faca acest lucru in locul sau.

A participat la show si a dat si un scurt interviu, se asteapta ca lumea sa ii urmeze exmplul. Gazda emisiunii, Nick Knowles, a fost mereu in preajma sa si au muncit cot la cot.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here