In urma cu 3 saptamani intreaga echipa de productie, alaturi de cei 20 de concurenti au plecat catre Republica Dominicana. 10 Razboinici si 10 Faimosi au crezut in puterile lor si vor sa castige marele premiu in valoare de 100.000 de euro. Prima eliminare a fost din echipa Razboinicilor. Decizia lui What’s Up a venit cand nu se astepta nimeni.

Marius Ivancea, cunoscut ca si What’s Up, nu a rezistat stresului la care esti supus pe perioada concursului. Desi sotia sa il prezenta ca pe o persoana extrem de ambitioasa si ca duce la bun sfarsit tot ceea ce isi propune, de aceasta data lucrurile nu au stat chiar asa. Acesta a avut mai multe conflicte cu colegii sai, inca din primele zile.

La inceput s-a certat cu Iulian din cauza unor gesturi facute de instructorul de schi. Razboinicul a incercat sa ii explice ca nu a vrut sa fie rautacios sau sa jigneasca, doar isi incuraja echipa, What’s Up nici nu a vrut sa auda. A dat mana cu Iulian de ochii lumii, insa nu a ingropa securea razboiului. Urmatorul conflict l-a avut cu Mirel Dragan. Dar cel care l-a facut sa isi doreasca sa plece acasa a fost cel cu Lili Sandu.

Cei doi si-au adresat cuvinte grele. Oboseala si stresul si-au spus cuvantul in ceea ce il priveste. What’s Up s-a suparat foarte tare ca Lili Sandu l-a trezit din somn si era foarte nervos. A urmat un schimb de replici pe un ton ridicat, iar cantareata nu a reusit sa se mai abtina si a reactionat: “Tu nu tipi la mine ca vin si iti trag una peste ochi!”

Cosmin Cernat a fost cel care a facut anuntul despre Faimos:

“A venit momentul sa va explic care este, pe scurt, situatia lui What’s Up. Din pacate, el nu mai poate concura. Exatlonul este un concurs extrem de dificil, cu probe foarte dure. El a hotarat sa renunte.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here