Razvan a participat, alaturi de iubita sa, la unul dintre cele mai cunoscute show-uri de televiziune din Romania. La “Insula Iubirii” se inscriu cupluri care vor sa isi testeze iubirea si sa vada cat de puternica este dragostea lor fata de partener. Din pacate, nu multe cupluri reusesc sa plece impreuna si sa treaca aceasta incercare!

Un astfel de cuplu a fost si cel format din Cati si Razvan. El a pozat la inceput in barbatul fata, a mintit foarte mult si cu greu reusea sa recunoasca atunci cand i se aduceau dovezi ca minte. Toate aceste lucruri, cumulate cu o lauda de sine iesita din comun, i-au adus lui Razvan antipatia publicului.

Relatia dintre Cati si razvan a fost una cu nabadai, iar atunci cand s-au intors in Romania, cei doi au luat decizia de a merge pe drumuri separate. La cateva luni de la incheierea filmarilor si in prag de Craciun, se pare ca Razvan a ramas cu gandul la fosta iubita, pe care nu reuseste sa o uite:

“Iti las aceste cuvinte, draga mea! Stiu ca ne-am iubit mult si mai stiu ca am fost un nenorocit fata de tine si ai stat langa mine cand mi-a fost greu, rau sau te inselam, stiu ca ai picat in ispita cu un sarut si nu iti port dusmanie, poate meritam mai mult la cate mi-ai suportat in 2 ani!

Am invatat din relatia cu tine sa ofer unei femei atentie, calmitate, romantism si respect…. atunci cand este nevoie! Iti multumesc pentru toate clipele frumoase petrecute intre noi in 2 ani si am sa le uit pe cele urate! Iti multumesc pentru lectia invatata!!! O lectie de viata foarte buna!! Invatati si voi ceva din greselile altora! O zi cat mai placuta.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here