In vara acestui an, cea mai neasteptata despartire din showbiz a fost cea dintre Bianca Dragusanu si Victor Slav. Desi prezentatorul nu se asteapta la aceasta mutare din partea blondei, a acceptat decizia luata. Surse din interiorul Kanal D au declarat ca acesta a fost complet devastat si nu ar fi crezut ca va luat decizia asta, mai ales dupa ce ii iertase escapada la Paris cu Adrian Cristea.

Cei doi s-au impacat la insistentele blondei si au hotarat sa faca un copil pentru a-si consolida relatia. Insa programele total diferite ale celor doi si lipsa timpului petrecut impreuna au dus la racirea relatiei. Cea mai mare surpriza a avut-o Victor, cand la doar o zi de la anuntarea despartirii lor, Bianca s-a afisat la bratul unui tanar mult mai potent financiar. Relatia lor a durat cat un foc de paie, iar Bianca are o alta relatie acum, care pare mult mai solida si o face sa se gandeasca la o noua casnicie.

Insa a ramas un singur punct comun al ei si al lui Victor, si anume fiica lor. Pentru ea, cei doi pastreaza o relatie foarte buna.

“In momentul actual, eu cu Victor suntem in relatii bune. Chiar daca ne-am despartit, am ramas prieteni. Sofia, fetita noastra, are deja o personalitate foarte puternica si ne mandrim amandoi cu asta, isi alege singura rochitele, cred ca deja stie ce vrea. Am vazut ca ii place sa stea foarte mult timp pe scena, lucru care ma bucura. In rest, eu sunt foarte bine, sunt o persoana activa, nu ma plictisesc, asa ca nu am timp sa stau sa despic firul in patru.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here