Beatrice Olaru este marea castigatoare a seconului doi al concursului “Exatlon”. Asa cum au anuntat, producatorii au eliminat determinarea castigatorului prin votul publicului, iar ultimii finalisti au fost nevoiti sa se intreaca in probe sportive, asa cum era normal la un concurs!

Daca in primul sezon castigator a fost Vladimir Draghia, iar faptul ca a fost ales pe baza voturilor publicului a stranit foarte multe controverse. In acest an lupta s-a dat intre 4 concurenti, care s-au confruntat pe teren. Invingatoare a fost desemnata Beatrice Olaru, care, de emotii s-a prabusit la pamant si a inceput sa planga, repetand ca nu ii vine sa creada ca a reusit aceasta performanta.

In semifinala a avut-o adversara pe Corina Petrut, invingand-o la puncte, cu scorul de 5 – 0. In finala s-a intalnit cu Alin Andronic, care a reusit sa il invinga pe Iulian Pitea.

Pentru proba finala, Beatrice si Alin au avut optiunea de a-si alege traseele pentru ultima infruntare a competitiei. Traseul ales de Alin a fost de bun augur perntru Betty, care a castigat cu 3-0. In timpul celei de-a doua probe, Alin a ales sa abandoneze in fata adversarei sale, dand semne de epuizare: “Game over! Hai sa mergem la ceremonie si sa plecam acasa! Nu are sens sa-mi rup picioarele! Gata! Nu incercati sa ma convingeti. Am spus gata!”

La final, Betty a vrut sa le multumeasca tuturor sustinatorilor sai, in special iubitului sau si mamei sale: “Prima mea editie a fost un cosmar. Am adus puncte tarandu-ma pe marginea bazinelor. Nu aveam cum sa indraznesc sa ajung in momentul asta. Dar am muncit. Am fost recunoscatoare pentru sansa primita, am muncit ca sa o fructific. Nu am visat la trofeu! Noi, femeile, toate care am fost la Exatlon, am alergat pe aceleasi trasee, am indurat aceleasi conditii, nu e deloc usor.

As vrea sa-i multumesc mamei! Am vazut-o in momente grele, dar niciodata slaba. Totul are o rezolvare, asa m-a invatat. Vreau sa-i multumesc iubitului meu care mi-a spus ca o sa castig, la cat de muncitoare sau ambitioasa sunt. Eu am crezut ca spune doar asa, ca sa ma incurajeze Mi-a dat putere. Multumesc! Am reusit.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here