Viorel Lis a devenit cunoscut datorita relatiei de foarte multi ani pe care o are cu Oana Lis. Nascut in anul 1944, la Zarnesti, Viorel a fost un barbat ambitios , iar in anul 1998 a devenit primarul Bucurestiului. Are o relatie controversata cu Oana Lis, pentru care si-a parasit sotia, dar care i-ar fi putut fi fiica.

Tot la Primaria Capitalei si-a intalnit si marea sa dragoste, pe Oana. Aceasta se angajase stagiara, marturisind ca s-a indragostit iremediabil de edil. Initial, cei doi nu au primit foarte multe sanse din partea cunoscutilor, avand in vedere ca diferenta de varsta dintre ei este foarte mare. Intre timp, cei doi s-au casatorit si isi declara dragostea cu fiecare ocazie pe care o au, fiind foarte multumiti de relatia lor.

Cei doi au simtul umorului foarte dezvoltat si nu rateaza nicio ocazie de a rade unul de celalalt. Blonda il ironizeaza si pe retelele de socializare pe sotul sau: “Viorel are 74 de ani, eu 38! Mai, el chiar poate sa spuna ca si-a gasit jumatatea.” Este un barbat extrem de energic, care mereu i-a facut fata sotiei sale si a tinut pasul cu ea in ceea ce priveste iesirile, concediile sau prezentele la evenimente mondene.

Invitati impreuna intr-o emisiune televizata, producatorii au pregatit o serie de fotografii cu Viorel din tineretea sa, de care pana si fostul edil uitase: “De unde aveti pozele astea, ca eu nu le mai gasesc? Imi lipseste ceva.”

Fostul primar al Capitalei s-a autoironizat pentru faptul ca acum este chel, iar in tinerete avea foarte mult par.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here