Bogdan si Hannelore au decis, pe vremea cand erau un cuplu, sa se inscrie la emisiunea “Insula Iubirii” pentru a-si testa relatia. Cei doi au devenit usor cel mai controversat cuplu de pe insula, dar dualitatea blondei l-a obosit pana si pe Radu Valcan, care a stat la ultima confruntare cu cei doi mult dupa rasaritul soarelui.

In ultimul testimonial dat de Hannelore a declarat ca s-a indragostit nebuneste de Andi, dar prefera sa faca nunta cu Bogdan, fiind constienta ca nu va avea niciodata o relatie de lunga durata cu ispita in Romania. Asa ca a ales varianta barbatului pe care il putea manipula mai usor.

Dupa o nunta exact asa cum si-au imaginat, scandalurile intre cei doi s-au tinut lant, desi incercau sa afiseze altceva pe retelele de socializare. De cateva saptamani, Bogdan se afiseaza fara verigheta si doar in compania baietilor. Mai mult, acesta a sters toate fotografiile in care aparea alaturi de sotia sa.

Bogdan nu a dat o declaratie ferma in ceea ce priveste relatia lor, acesta nici nu a confirmat despartirea, dar nici nu a marturisit ca lucrurile ar merge bine intre ei. Cei-i drept, ambii au renuntat la a mai purta verighete.

Hannelore a fost prezenta la un targ de nunti, unde s-a intalnit cu Andi.

In momentul in care l-a vazut, blonda nu a stiut cum sa recationeze si a afisat un zambet larg.

Andi i-a daruit un trandafir, iar Hanne i-a zambit larg, exact ca in Thailanda. Ramane de vazut daca drumurile celor doi se vor intersecta si pentru o viitoare relatie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here