Deea si Dinu Maxer formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc! Bruneta traieste visul oricarei adolescente: indragostita de cantaret, aceasta a mers la un concert al sau, a stat in primul rand si a reusit sa ii capteze atentia. Au stat de vorba dupa incheierea evenimentului, iar de atunci au ramas impreuna.

Sunt casatoriti de peste 10 ani, de curand si-au reinnoit juramintele si au dat o petrecere in stil mare, cu peste 100 de persoane invitate. Au impreuna un baiat, care este cel mai important din viata lor, insa Deea a marturisit ca se gandeste serios la cel de-al doilea copil si se vede mama in viitorul apropiat.

Cei doi fac echipa atat in viata personala, cat si pe scena. Ei merg impreuna la evenimente private si asigura distractia o noapte intreaga. Din spusele lor, parea ca le merge foarte bine si castiga suficienti bani din concerte, insa Deea pare ca vrea sa se reprofileze, parand ca vrea sa renunte la muzica.

O afinitate mai veche a ei este ingrijirea unghiilor, iar acum s-a inscris la un astfel de curs si vrea sa devina un adevarat specialist in arta manichiurii:

“O veche pasiune pe care o exploatez acum. De la 0. O meserie frumoasa care cere sacrificii si care iti da satisfactii pe masura daca esti pasionat si realizezi corect ceea ce faci. Azi s-a incheiat a 4-a zi de curs si sunt fascinata de cate lucruri noi invat. Abia acum realizez ce complexa e aceasta meserie, cate informatii si reguli se afla in spatele unei manichiuri perfecte. Na, ca o fac si pe asta. Deea Maxer – stilist protezist unghii false.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here