Relatia dintre Alex Bodi si Bianca Dragusanu cu siguranta nu este incheiata in acest moment! Cei doi continua sa tina legatura, iar un simplu “like” pe paginile de socializare din partea blondei a scos la iveala un lucru pe care apropiatii il banuiau de mult.

Cei doi au plecat inainte de Craciun intr-o vacanta superba, in Poiana Brasov si s-au cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din statiune. Din pacate, lucrurile intre ei nu au decurs cum se asteptau si in ziua de Craciun blonda si-a facut bagajul si a plecat inapoi la Bucuresti. Se pare ca totul a plecat de la faptul ca barbatul o contrazicea constant, iar Bianca s-a enervat foarte tare.

Nici bine nu a plecat Bianca din Hotel, caci Alex a chemat-o in locul ei pe fosta sa sotie, Iulia, dansatoare la bara in Germania. Cei doi au divortat in primavara anului trecut, insa au impreuna o fetita si au continuat sa tina legatura. La acel moment, barbatul ii declara fostei neveste dragostea sa neconditionata, ba chiar i-a oferit si un inel de logodna, lasand de inteles ca cei doi vor ajunge in curand in fata altarului pentru a doua oara.

Insa lucrurile nu au fost tocmai “roz” intre cei doi, iar imediat dupa Revelion, Alex Bodi a sters toate fotografiile in care aparea alaturi de Iulia, iar cunoscutilor nu a vrut sa le dea prea multe detalii cu privire la aceasta decizie.

Iar acum s-a dat de gol. A incarcat o fotografie pe retelele de socializare, iar o cunostinta a facut o remarca: “Se pare ca Bianca nu te poate uita, inca iti aprecieaza pozele.” Raspunsul lui Alex a fost unul la care nu se astepta nimeni: “Sau poate nici eu pe ea…:)”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here