Hannelore si Bogdan au format cel mai controversat cuplu de la cunoscuta emisiune difuzata de postul de televiziune Antena 1, “Insula Iubirii”. Cei doi au vrut sa isi testeze relatia, dar au avut parte de multe surprize neplacute.

Cei doi au pozat intr-un cuplu ideal, iar relatia lor parea una de invidiat, asta pana in primele seri pe care le-au petrecut separat. Atunci au inceput sa iasa la iveala toate nemultumirile lui Hanne si jignirile repetate la adresa lui Bogdan.

La ultima confruntare, Bogdan a declarat ca nu va mai avea loc nicio nunta, insa, pana la urma, cei doi au facut marele pas si s-au casatorit dupa ce s-au intors din Thailanda. Pe masura ce se difuzau episoade din emisiune, cei doi au inceput sa aiba nenumarate certuri, care au dus la despartirea lor.

Cei doi au divortat in luna octombrie si au decis sa mearga pe drumuri separate. Bogdan deja are o alta iubita, pe care inca nu a aratat-o publicului, iar Hanne a declarat ca exista o persoana care i-a captat atentia.

Multi i-au acuzat ca au facut nunta pentru bani, iar blonda a tinut sa precizeze care a fost adevaratul motiv pentru care s-au casatorit:

“Am facut nunta pentru a salva relatia, pentru a da o sansa relatiei. S-a rupt cand am simtit ca nimic nu s-a schimbat. Andi nu este motivul divortului nostru. Nu a fost o nunta pentru bani, balanta a fost pe negativ. A fost o nunta ok. Ii multumesc lui Andi ca m-a facut sa vad anumite lucruri. Sunt fericit si linistit. Nu m-ar deranja sa-i vad impreuna pe Andi si pe Hannelore. Cea mai mare problema in relatie cred ca a fost neincrederea.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here