Bianca Dragusanu si sora ei, Oana, au trecut prin clipe de cosmar la Asia Express Express Sezonul 2. Deshidratata si sufernd din cauza caldurii foarte mai, fosta sotie a lui Victor Slav a cerut ajutorul medicilor si a primit ingrijiri medicale.

Conditiile foarte grele de trai de la Asia Express  au fost prea mult pentru Bianca Dragusanu si au facut-o sa clacheze in plina strada. La un moment dat, blonda n a mai putut sa isi duca rucsacul si a avut nevoie de ajutorul Oanei pentru a putea continua. ‘Eu am cedat nervos. Si fizic si psihic. Caldura m-a epuizat. Am multe momente pe zi in care clachez, pentru ca sunt un om al extremelor. Rucsacul devenea din ce in ce mai greu cu fiecare pas pe care il faceam’, a povestit Dragusanu.

Dupa ce a cerut ajutorul medicului, blondei i s-a montat o brnula, iar Oana a carat ambele bagaje dupa ce au scos din ele lucrurile care nu le erau neaparat necesare.

‘Ea este mult mai puternica decat mine din toate punctele de vedere si cred ca s-a vazut asta’, a marturisit Bianca Dragusanu la finalul zilei in care a trebuit sa faca autostopul de mai multe ori.

In a doua zi, cele doua surori au fost puse sa pliveasca ananas, iar Bianca a descoperit ca are o reactie alergica si i s-a umflat mana, asa ca a trebuit bandajata. Prin urmare, tot pe Oana a cazut sarcina de a face munca.

Cel de-al doilea sezon Asia Express a inceput duminica. Noua echipe de vedete au intrat in concurs si au pornit pe Drumul Elefantului.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here