Bogdan Ionescu este fostul sot al Elenei Basescu, fiica fostului Presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Cei doi au impreuna doi copii minunati, insa au decis sa divorteze pentru ca nu reuseau sa se mai inteleaga, preferand sa ramana prieteni de dragul celor mici.

De cand a divortat, Bogdan Ionescu, cunoscut dupa porecla de Syda, si-a reluat viata de burlac veritabil, pe care a dus-o pana sa se casatoreasca. De atunci s-a afisat cu nenumarate femei. Iar daca ultima sa relatie de durata s-a terminat chiar in vacanta de Craciun, barbatul nu a stat mult pe ganduri si si-a gasit o noua domnisoara.

Sofia Meraki este cea care i-a fost alaturi de Revelion si langa care parea ca isi va gasi linistea. Totul pana in acest sfarsit de saptamana. Iubita sa se afla in club, iar Bogdan a mers, insotit de soferul sau, sa o ia pe aceasta acasa. In masina a urmat un scandal de proportii, iar Syda i-a spus soferului sa opreasca in mijlocul strazii.

S-a dat jos, a tras-o si pe iubita sa, apoi si-a continuat drumul, in timp de Sofia a ramas singura pe strada. Femeia s-a asezat pe bordura, a chemat un taxi si a plecat acasa.

Contactata ulterior, aceasta nu a vrut sa dea foarte multe detalii, s-a rezumat la a spune: “Singur mea declaratie este in legatura cu comportamentul meu de doamna. E usor sa judeci fara sa cunosti. Nu o sa fac balci in presa. A fost un moment de rabufnire pe moment, o cearta, care a degenerat. Pana si doamnele rabufnesc. Faptul ca am sarit gardul este ca nu am avut pe unde sa trec, nu veneau taxiuri si inghetam. O sa-mi cer scuze personal pentru parintii lui Bogdan si ai mei, sunt singurii in fata carora imi pot cere iertare.”

La polul opus, Bogdan Ionescu regreta decizia pe care a luat-o la acel moment si faptul ca a procedat asa: “Regret ce s-a intamplat, nu trebuia sa se termine asa! Pot sa spun «nu faceti ca mine». Este o relatie care s-a terminat de mult timp. Este punct! Nu am mai vorbit de atunci deloc cu ea, acum vreau doar liniste.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here