Victor Slav a fost recent in vizita acasa la mama sa, acolo unde a avut parte de o surpriza culinara, care i-a dat peste cap regimul sau de viata ultra sanatos.

Prezentatorul de televiziune, Victor Slav, le-a aratat fanilor lui ce surpriza culinara i-a facut mama sa atunci cand el a mers in vizita la ea acasa. Ca orice mama care isi asteapta copilul cu drag, ea i-a pregatit o masa mai mult decat copioasa, plina ochi cu bunatati care insa nu se prea gasesc in regimul de viata de zi cu zi al lui Victor Slav. El este foarte atent la dieta lui si face foarte mult sport, frecventand sala de fitness pentru a se putea mentine intr-o forma fizica cat mai buna.

Vedeta nu si-a putut refuza mama atunci cand i-a pus in fata farfuriile cu bunatati si a calcat peste regimul lui de viata sanatos. Victor le-a povestit failor sai ca se afla in casa mamei,  care i-a pus o mica gustare, dupa cum spune ea, insa i-a adus mancare cat pentru 2 zile:”Sunt la mama! Mi-a zis: “Stai sa iti puna mama o gustare!” Mdaaa… un fleac!!”, s-a plans Victor Slav pe retelele de socializare, unde a atasat si o poza cu gustarea pregatita de mamica lui.

Bianca Dragusanu a fost casatorita pentru o scurta perioada de timp cu Victor Slav. Dupa ce si-au reinnodat relatia, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetita, pe nume Sofia Natalia. Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit din nou anul trecut. Desi au decis sa mearga pe drumuri separate, Bianca Dragusanu si Victor Slav au grija ca fiicei lor, Sofia Natalia, sa nu-i lipseasca nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here