Andreea Mantea si-a dorit enorm sa prezinte o emisiune de tip matrimonial, ba chiar s-a mutat in Turcia si si-a luat si fiul cu ea, totul ca sa-si indeplineasca marele vis. Insa nu se astepta sa fie atat de dezamagita de concurenti!

Emisiunea difuzata de postul de televiziune Kanal D are cateva reguli foarte simple, pe care concurentii le iau la cunostinta inainte de a intra in casa, iar daca sunt incalcate, acestia sunt descalificati. Insa, de multe ori acestia se lasa dusi de val si uita ca trebuie sa respecte deciziile luate de catre producatorii emisiuni.

De data aceasta nu a mai fost vorba doar despre o singura persoana sau cuplu care a incalcat regulamentul, ci mai multi concurenti, care au iesit sa petreaca intr-un club din Istanbul fara a cere permisiunea. Cum nu toti concurentii au luat parte la intalnire, era normal ca acest lucru sa se afle.

Andreea Mantea le-a ascultat punctul de vedere, a apreciat ca si-au asumat si au recunoscut adevarul, insa a fost extrem de dezamagita, asa ca le-a transmis un mesaj avand lacrimi in ochi:

“Nu meritati sansa asta, va spun sincer ca nu o meritati. Nu meritati sa fiti aici, nu meritati sa traiti asa ceva, v-am spus inca de la inceput. Rusine, nu meritati sansa asta. Sa va fie rusine, jur ca m-ati dezamagit.”

Raluca a fost liderul casei in saptamana in care a avut loc aceasta iesire, fiind cea mai votata si apreciata de catre fanii emisiunii, iar Andreea Mantea a tinut sa ii aminteasca acest lucru:

“Esti liderul casei, ai fost favoritul saptamanii trecute, ai atatia sustinatori, atatia oameni pe care tu ii dezamagesti acum. Oameni buni, fata asta nu da doi bani pe regulamentul nostru! De ce ai acceptat sa te intalnesti cu Ricardo in afara competitiei?”

“Pentru ca il iubesc”, a marturisit Raluca.

“Iesi afara, iesiti afara! Traiti-va iubirea afara si in 2 zile iubirea voastra o sa fie praf! Vor mai veni doua ca Roxana si gata. Pe ce limba sa va spun? Toata lumea vine aici sa apara la televizor. Sa va fie rusine. Vor fi luate niste decizii si o sa vi le comunic curand”, a incheiat Andreea Mantea si a parasit platoul emisiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here