Echipa de jurati formata din Catalin Scarlatescu, Sorin Bontea si Florin Dumitrescu este una dintre cele mai de succes, acestia au dat randament in toate formatele pe care le-au primit, inca de pe vremea cand erau angajati la postul de televiziune ProTv. 

Cei trei au luat decizia de a se muta la postul de televiziune Antena 1, iar miscarea a fost una foarte inspirata pentru chefi, caci audientele vorbesc de la sine in ceea ce priveste emisiunea “Chefi la cutite”.

Desi producatorii sunt foarte multumiti de activitatea celor trei jurati, au decis ca acest sezon sa fie unul special si sa schimbe formatul, mai atractiv pentru concurenti, dar avand si mai multe sanse pentru a castiga, caci nu se vor mai afla singuri la bancul de lucru, ci vor lucra in echipa.

Mai exact, emisiunea se va numi in acest sezon “Chefi la cutite – Familii la cutite”, iar cum este simplu de inteles, competitia va fi formata din familii. Acest sezon special va aduce in arena echipe formate din membrii ai familiilor, conform comunicatului dat catre presa de postul de televiziune Antena 1.

Echipele vor parcurge aceleasi probe de pana acum, luand parte la auditii, iar daca primesc suficiente cutite pentru a trece in etapa urmatoare – battle-ul. Daca vor fi selectionati, acestia vor face parte din echipele chefilor, iar la final o singura familie va fi declarata castigatoare.

De aceasta data li se da sansa si unor vedete cuoscute din Romania sa lupte alaturi de familiile lor. Chefi vor putea sa isi aleaga trei echipe in care au incredere ca vor putea castiga premiul cel mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here