Cocuta si Bogdan sunt doi cunoscuti coregrafi din Romania, foarte apreciati si prezenti in spatele coregrafiilor de la cele mai importante show-uri din Romania. Au acceptat cu mare placere sa faca echipa la emisiunea “Asia Express” si au considerat-o o experienta unica in viata, pe care toata lumea ar trebui sa o aiba, iar ei sunt fericiti ca au avut aceasta sansa.

Cum filmarile s-au incheiat de ceva timp pentru cel mai dur reality-show difuzat de o televiziune din Romania, Cocuta si Bogdan s-au intors in Romania si si-au materializat cel mai mare vis al lor – sa isi deschida o scoala de dans.

Conform surselor, cei doi sunt marii castigatori ai emisiunii “Asia Express – Drumul Elefantului”, implicit al marelui premiu pus in joc. Se pare ca acesti bani i-au ajutat sa isi puna bazele scolii de dans la care visau de foarte mult timp, iar acum pot face ceea ce le place cel mai mult – sa transmita mai departe pasiunea lor.

Acestia au vorbit despre visul lor implinit si satifactia pe care o au acum:

“Suntem bucurosi ca ne deschidem scoala de dans la care va asteptam sa dansati alaturi de noi. Suntem tot la munca pentru ca deschidem luni si avem o parte din trupa COBO care ne ajuta cu curatenia… si parintii mei. Avem foarte multi cursanti aici care asteapta sa se inscrie.

Cred ca ne-a intarit mult Asia Express si uite ca nu ne mai oprim din munca. Ne plictisim foarte tare daca nu facem munca fizica, daca nu alergam, daca nu ne cataram. Avem tot felul de sporturi extreme pentru ca noi facem aici toata munca.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here