Andreea Balan a facut marele anunt: sotul ei, George Burcea, va fi cel care va alege nasii pentru cel de-al doilea copil pe care cel doi il au impreuna. Acestia nu vor fi aceeasi care au fost nasi pentru prima lor fetita, Ella.

Cantareata Andreea Balan a dezvaluit ca nasii de botez ai fetitei ce va veni pe lume la inceputul lunii martie nu vor fi aceeasi cu cei ai fiicei sale Ella. Prima data, la nasterea primului lor copil, Andreea a fost cea care a ales cine vor fi parintii spirituali, iar acum este randul lui George Burcea, partenerul sau de viata sa ia aceasta decizie importanta.

Andreea Balan a declarat pentru revista Viva ca sotul ei, nu ea va aege cine vor fi nasii spirituali ai fetitei din burtica ei. “Nasii nu vor fi aceeasi. Acum este randul lui George sa aleaga. Prima data am ales eu, acum va alege el”, a declarat artista.

In poza sunt naii primei lor fetite, Ella, alaturi de cei doi parinti fericiti, Andreea Balan si George Burcea la botezu ei.

Artista Andreea Balan este o prezenta de remarcat pe scena muzicala din Romania inca de pe vremea in care era doar o copila si candta in trupa Andre, alaturi de Andreea Antonescu. Dupa destramrea trupei, artista a inceput cariera solo, bucurandu-se de mare succes. Andreea Balan este casatorita cu actorul George Burcea , din luna martie a aului 2017. Cei doi au impreuna o fetita Ella. Andreea Balan este insarcinata acum cu cel de-al doilea copil, urmand sa nasca in luna martie a acestui an.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here