In urma cu cateva luni apareau fericiti impreuna si parea ca nimic nu va distruge relatia lor, cei doi sustinand ca diferenta foarte mare de varsta, 23 de ani, nu este un impediment in relatia lor. Insa, in urma cu cateva zile au luat decizia de a se desparti. Ambii invoca motive diferite!

Gheorghe Turda si Nicoleta Voicu au decis sa isi spuna adio si sa mearga pe drumuri separate. Acete veste i-a surprins pe fanii celor mai, mai ales ca ei pozau intr-un cuplu perfect. Motivele despartirii sunt diferite, ambii invocand alte motive. In timp ce cantaretul o acuza de gelozie excesiva, aceasta ii reproseaza ca nu primea suficienta atentie din partea sa, iar majoritatea timpului si-l petrecea cu telefonul mobil in mana.

Ciudat este faptul ca Gheorghe Turda o acuza si pe fosta iubita de acelasi lucru. S-a iubit timp de 4 ani cu mama Alinei Puscas, prezentatoarea de la postul de televiziune Antena 1, dar a decis sa intrerupa relatia pentru ca il cicalea foarte mult.

Acelasi lucru supune si despre Nicoleta Voicu la cateva zile de la despartire: “Da, m-am despartit de Nicoleta in urma cu patru zile. Si-a luat lucrurile si s-a mutat in apartamentul ei. Mai are cateva lucrusoare pe aici. Exclud varianta unei impacari pentru ca nu se poate trai cu ea. Era foarte geloasa, imi urmarea telefonul si cand eram la baie, imi raspundea la apeluri. Ma sunau colegi de breasla, trebuia sa le raspund, dar ea imi reprosa ca stau prea mult la telefon. Partea proasta e ca mi-a stricat niste relatii importante. Ce sa zic, eu nu o intrebam pe ea cine o suna, de ce doarme cu telefonul sub perna sau de ce il ia si la toaleta.”

Cum era de asteptat, nici Nicoleta Voicu nu s-a abtinut din a-i reprosa cantaretului lipsa implicarii in relatie: “Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesionala. Din timpul petrecut impreună, 99 la suta il acorda lumii, celor care il contactau. Stateam impreuna, iar el vorbea continuu la telefon. S-a intamplat de nenumarate ori sa se trezeasca dimineata si in loc sa ma priveasca, sa se uite la telefon. Eu nu l-am inselat, pentru ca telefonul meu era in orice colt din casa, insa dumnealui il tinea ori in buzunar, ori langa farfuria cu ciorba. Domnul Turda ma neglija ca femeie.

Eu provin dintr-o familie instarita, am fost rasfatata, am dus o viata de domnita si am avut tot ce mi-am dorit. Eu nu am cerut vacante si croaziere, ci afectiune. Ca in orice cuplu, voiam plimbari in oras, atentie si momentele noastre. Noi, in loc de iesiri in doi, aveam iesiri publice, la evenimente, la aniversari, si totul s-a raportat la profesia lui. Prima noastra iesire a fost asa: «Nicoleta, trebuie sa mergem la evenimentul lui Catalin Crisan». Toate iesirile noastre au fost asa, iar cand stateam acasa, domnul Turda vorbea continuu la telefon. Deci nu eram geloasa, asa cum spune dansul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here