Cristina Siscanu se mandreste cu noile sale forme si are cu ce se lauda. Este atat de mandra ca a dat js 30 de kilograme dupa ce a devenit mamica, incat vedeta a indurat un ger napraznic, fie si doar pentru cateva minute, doar pentru a se poza dupa um este trendul acum intr-un costum de baie pe balcon, la munte. Sotia lui Madalin Ionescu se afla impreuna cu el si fetita lor, Petra, la un resort de lux din Poiana Brasov.

Cristina poate acum sa respire usurata. Ea a ajuns acum la silueta dupa care tanjea, dar asta nu inseamna ca nu a strans din dinti si nu s-a abtinut de la mancare. Vedeta a slabit in jur de 30 de kilograme, insa este extrem de multumita de felul cum arata. Chiar si fanii ei au felicitat-o pentru abdomentul tonifiat. Pentru a le inchide gura carcotasilor care o puneau la zid pentru faptul ca, in vara, s-a pozat in costum de baie, vedeta s-a pozat imbracata sumar si pe balcon la munte. In fotografii se vede clar c trupul sotiei lui Madalin a suferit modificari serioase. Satena avea 87 de kilograme, iar acum se lauda cu o silueta ca trasa prin inel.

In luna aprilie a anului trecut, Cristina siscanu il facea pe madalin Ionescu tatic pentru a treia oara, aducand-o pe lume pe fiica lor Petra. Fostul reporter nu si-a dorit sa slabeasca imediat, insa la un an si opt luni de la nastere afiseaza o silueta de viespe reusind sa starneasca invidii si laude cu silueta ei. “Nu mi-am propus sa slabesc chiar imediat dupa nastere, cum au facut alte doamne. Am avut 87 de kilograme si am slabit 27 de kilograme. Acum am 60, as vrea sa mai dau doua trei kilograme jos. Cat am fost insarcinata am poftit la foietaje, dar acum am grija, ma abtin.”, povestea Cristina.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here