Maria Burlacu, singura femeie bucatar care a ajuns in finala Chefi la cutite, a avut o reactie imediat dupa ce s-a incheiat finala show-ului culinar.

Muntii sau Mihai Mun teanu, a fost singurul reprezentant al lui chef Sorin Bontea din finala Chefi la cutite, iar el si-a adjudecat trofeul si impreuna cu acesta premiul de 30.000 de euro. Mihai Munteanu, Andrei Balazs si Maria Burlacu, singurul cutit de aur ramas in competitie, dar si singura femeie bucatar din finala, au fost concurentii ramasi in finala.

Munti a fost ajutat in finala de catre Silviu Nedelea, cel care a primit cutitul de aur de la chef Florin Dumitrescu si care mai apoi a ajuns membru in echipa coordonata de chef Sorin Bontea.

Dupa ce finala show-ului culinar s-a incheiat, Maria Burlacu a avut o reacti acida la adresa castigatorului. Ea a tinut sa sublinieze ca este dezamagita. Concurenta a facut si un gest foarte neasteptat, felicitandu-l pentru victorie pe Silviu Nedelea, cel care l-a ajutat pe Munti in finala, alaturi de ceilalti colegi din echipa albastra. “Bravo, Silviu, esti castigator”, a spus ea.

„Sunt dezamagita. Nu de mine, de rezultat. Munca mea a fost ce trebuie, am muncit cu niste neprofesionisti, le multumesc, sunt fericita cu alegerea facuta, prefer sa pierd in modul acesta decat sa castig nemeritat”, a comentat finalista Chefi la cutite.

Cu toate acestea, Munti nu a negat niciodata ca Silviu l-a ajutat extrem de mult in aceasta finala si ca victoria ii apartine pe jumatate si lui, deoarece fara ajutorul acestuia nu ar fi reusit sa iasa castigator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here