Hannelore a fost una dintre cele mai controversate concurente de la cunoscuta emisiune difuzata de postul de televiziune Antena 1, “Insula Iubirii”. Blonda a venit insotita de iubitul ei pentru a-si testa relatia, insa nu se asteptau la atat de multe rasturnari de situatie.

Cei doi au ajuns in Thailanda si pozauintr-un cuplu perfect si nimic nu parea ca le va pune in pericol relatia si viitoarea nunta. Insa, lucrurile au stat exct pe dos fata de cum si-au imaginat ei. Hannelore a inceput sa vorbeasca foarte urat despre familia lui Bogdan, dar si despre el, marturisind ca ea este cea care il intretine si aduce bani in casa.

Mai mult, Hanne s-a indragostit “nebuneste” de ispita Andi, insa greutatea pe care o simtea din cauza nuntii pe care o avea deja programata cu Bogdan, dar si faptul ca stia ca se va difuza aceasta emisiune la televizor, a determinat-o sa nu isi recunoasca sentimentele fata de ispita si sa minta foarte mult.

Acest lucru a transformat-o in subiect de glume pe masura ce se difuza emisiunea. Desi cei doi s-au casatorit la doua luni de la intoarcerea din Thailanda, intre ei au aparut nenumarate certuri atunci cand emisiunea a fost difuzata, care au dus, in final, la divortul celor doi. Bogdan a fost cel care a dezvaluit ca in urma cu 4 luni au decis sa se desparta si sa divorteze.

Hannelore a participat la targul destinat viitorilor miri, organizat in Timisoara, dorind sa isi prezinte noua sa colectie de rochii de miresa, dar si aranjamente florale pe care le face cu ocazia evenimentelor de acest fel. La eveniment a luat parte si Andi, cu care a creat o legatura in Thailanda.

De aici pana la a-si petrecere noaptea impreuna nu a fost decat un pas. Cancan.ro a dezvaluit faptul ca cei doi au dormit impreuna, iar Hanne s-a confesat unei prietene: “M-am culcat cu el. Aia e! Ma doare tare ce a facut Bogdan. Asta m-a facut sa ma intalnesc cu Andi!”. Ca sa isi sustina povestea, blonda i-a trimis prietenei ei si o fotografie in care apare alaturi de Andi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here