Jojo a publicat recent o fotografie pe contul sau personal de socializare o imagine in care pare ca nu s-a straduit prea tare, sau nu a avut prea mult timp sa se pregateasca pentru a iesi fotografia perfecta. Actrita a impartasit cu fanii sai un moment mai intim, iar ei au avut ocazia sa o vada pe artista asa cum rar se afiseaza in public.

Jojo a declarat ca asa arata ea in momentele in care nu are chef sa pozeze. I se potriveste cu starea pe care o are de cand s-a intors din vacanta. In secret ea este fericita deoarece a planificat impreuna cu sotul ei, Paul Ipate, o noua vacanta, iar locatia unde vor merge o va dezvalui curand si fanilor ei.

„Asta e fata mea cand nu pozez sau nu am chef sa pozez ?Se potriveste de minune cu starea mea de azi pentru ca incerc sa-mi pastrez veselia capatata in vacanta. In rest… la treaba cu noi @paulipate. Va las mai multe in stories! Zi minunata! ❤️ (P.S: in secret sunt foarte fericita pentru ca avem pregatita o alta scurta vacanta. O sa v spun curand undeee!;)„, a scris Jojo in dreptul imaginii.

Jojo a avut parte de o vacanta minunata alaturi de partenerul ei de viata, Paul Ipate. Cei doi s-au relaxat impreuna in Thailanda. Jojo si Paul Ipate au revenit in Roamania miercuri seara. Nici bine nu s-au intors acasa ca Jojo a si avut de munca. Actrita a marturisit ca s-a apucat de diverse treburi gospodaresti imediat ce a revenit in tara.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here