Andreea Balan este o femeie implinita si fericita! In mai putin de o luna urmeaza sa devina mama pentru a doua oara si simte ca traverseaza cea mai buna perioada a vietii sale, atat din punct de vedere profesional, cat si familial.

Pe Andreea toata lumea o cunoaste de cand era jumatatea blonda a trupei Andre, insa cele doua au decis sa se desparta si sa urmeze cariere solo. Una dintre cele mai mari dorinte ale blondei a fost sa devina mamica. Acest lucru s-a intamplat, alaturi de sotul sau, George Burcea, cei doi avand deja o fetita, iar acum urmeaza sa devina a doua oara parinti.

Vestea ca vor deveni parinti pentru a doua oara a venit mai devreme decat se asteptau ei, insa a fost primita cu foarte mare entuziastm. Andreea si-a propus sa se retraga o perioada din activitatea artistica pentru a se dedica familiei sale. Mai ales pentru faptul este in ultimul trimestru de sarcina si in aceasta perioada va avea nevoie de mai multa odihna.

Blonda se simte foarte bine si, avand o viata activa, nici nu a luat multe kilograme pe timpul sarcinii:

“Am luat vreo 9 kilograme. Nu se vede, nu? La burtica da… Copilul are 2 kg, placenta 500 de grame, lichidul amiotic 500 de grame se aduna toate. Am plecat de la 49 de kilograme. Oricum eram slaba, eram sub medie, de aia nu se vede. Am facut lista (cu ceea ce isi dorește, n.r.) acum un an jumatate, doi ani pentru al doilea copil si uite ca s-a indeplinit. Nu mai am dorinte, doar sa fie sanatosi copiii.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here