Mihaela Radulescu ramane diva si in varf de munte, nu numai la Monaco! Din aceasta seara o vom revedea la Pro TV de data aceasta in rol de prezentatoare la “Ferma”. Nici aici la cocioaba din munti vedeta nu s-a dezis de lux. Iata cat costa geanta si cizmele cu care ea a mers la filmari.

Astazi la ora 21:30, la Pro Tv incepe aventura. Reality-show-ul Ferma Vedetelor revine cu cel de-a patrulea sezon, insa de data aceawsta cu alt nume, alti prezentatori si alte reguli.. Emisiunea se numeste Ferma, este prezentata de Mihaela Radulescy si Cristian Bozgan care ii inlocuiesc pe Monica Barladeanu si pe Nea Rata. Cei 18 concurenti se bat pentru marele premiu de 50.000 de euro undeva in inima muntilor, unde conditiile de trai sunt vitrege. Insa Mihaela Radulescu va avea tratament preferential, ea fiing gazda emisiunii, iar acest lucru il veti vedea si in stilul ei vestimentar, deoarece Mihaela e ca pe podium la tara.

Din fotografiile oficiale, dar si din cele publicate chiar de ea pe instagram, observam ca vedeta si-a scos din garderoba cizmele Chanel din blana, lungi pana la genunchi, care costa nu mai putin de 2.000 de euro. De asemenea geanta cu care a descins la Ferma este tot marca Chanel, modelul Washed Fabric Messenger Bag, iar pretul este ametitor: 4.000 de euro. Sa nu mai punem la socoteala si cele 15 bratari Tennis de la mana, cu diamante, de care diva nu se desparte niciodata si care adunat depasesc lejer 50.000 de euro. Astfel imbracata, de zile mari, o veti putea vedea pe Mihaela in aceasta seara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here