Lidia Buble, cunoscuta cantareata de muzica usoara, are o relatia de cativa ani cu Razvan Simion, cunoscutul prezentator al unei emisiuni matinale difuzate de postul de televiziune Antena 1.

Relatia lor de dragoste, care dureaza de mai bine de 4 ani, starneste de fiecare data, un val de comentarii negative si jigniri, mai ales la adresa cantaretei. Iubirea dintre ei nu a fost vazuta niciodata cu ochi buni pentru ca prezentatoru a decis sa divorteze ca sa poata avea o relatie cu Lidia.

Razvan a fost acuzat ca isi lasa familia pentru o fetiscana, fara sa ia in calcul ca nicio persoana nu pleaca dintr-o relatie de prea mult bine, ci pentru faptul ca nu mai exista dragoste si intelegere. Fanii Lidiei si ai prezentatorului nu fac exceptie de la aceasta regula si continua ba sa o jigneasca pe ea, ba pe Razvan.

Iar acesta a fost momentul in care Lidia nu a reusit sa se mai abtina si a rabufnit pe retelele de socializare: “Voi v-ati gandit o secunda cat de tare sunt eu? Din moment ce… cu toate defectele astea pe care le am reusesc sa fac tot ce vreau. Sunt cateva doamne atata de curioase aici. Nu va raspund, fierbeti, fierbeti la foc mic si sigur.

Si nu va zic cate domnite il plang pe Razvan. Bietul Razvan! Vai, Razvan deci nu stiu cum mai poate… Bai fetelor, dar eu vi-l las, ma, dar nu vrea. Mai Razvane, sincer, cu toata sinceritatea iti spun. Te credeam mai sanatos la cap. Fata asta, asa profita de tine, ma. Ma de tot! Razvane, deci nu! M-ai dezamagit total.

Pe asta nu o inghit, pe asta nu o accept, cu asta nu pot sa traiesc, deci nu se mai poate. Nu! Barbatul ala merita mai mult. E adevarat ca… merita mai mult, ce sa zic. Dar uite ca se multumeste cu putin, ce sa vezi.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here