Anda Calin si Liviu Varciu au bifat cea mai neasteptata despartire din showbiz-ul romanesc. Atunci cand toata lumea credea ca barbatul si-a gasit linistea, a anuntat ca se desparte de iubita sa la nici doua luni de la botezul fiicei lor.

Este cunoscut drept un barbat extrem de dificil, insa gurile rele spun ca acesta nu a incetat nicio secunda sa o iubeasca pe Adelina Pestritu, iar acest lucru se vede in faptul ca de atunci nu a reusit sa isi mai cladeasca nicio relatie de lunga durata. Acelasi lucru s-a intamplat si in cazul relatiei pe care a avut-o cu Anda Calin.

Parea femeia care il va linisti pe Liviu si il va face sa se aseze la casa lui, insa finalul a fost neasteptat. Din fericire, cei doi sunt impreuna la toate evenimentele importante din viata micutei lor comori si au grija sa simta faptul ca ei s-au despartit. Fetita a ramas in grija mamei, insa Liviu nu are program de vizite, ci o poate lua oricand are timp si isi doreste sa o vada.

Anda este mama cu norma intreaga, nu a vrut sa apeleze la  ajutorul unei bone, astfel ca ea petrece majoritatea timpului in compania celei mici, insa mai beneficieaza de ajutor din partea mamei sale. Devenind cunoscuta in showbiz datorita relatiei cu Liviu, aceasta a inceput sa primeasca oferte de job-uri de cate ore, defilari in prezentari de moda si a onorat propunerea unui post TV de a prezenta o rubrica matinala.

Insa este decisa sa lase aceste job-uri trecatoare si sa isi dedice tot timpul meseriei sale de baza, ea fiind contabila: “Voi termina concediul de crestere a copilului si voi reveni la munca, in adevaratul sens al cuvantului.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here