Andreea Balan a fost externata si a ajuns acasa cu fetita sa cea mica. Desi a avut emotii, pentru ca nu stia cum va reactiona Ella, fiica ei mai mare, aceasta a avut parte de o surpriza si a facut imediat o fotografie, pe care a impatarsit-o cu prietenii sai virtuali.

Cantareata a trecut prin momente foarte grele la nasterea celei de-a doua fetita a sa, Clara Maria. Complicatiile pe care le-a suferit in timpul nasterii au foast rezolvate cu profesionalism de catre echipa de medici a clinicii private unde a ales sa o aduca pe lume pe Clara, insa a fost nevoita sa petreaca doua zile la terapie intensIva, pana i s-au efectuat toate testele medicale necesare.

Unul dintre cele mai fericite momente a fost cand a reusit sa isi stranga pentru prima data fetita la piept, impartasind cu prietenii sai virtuali acest moment, in semn de multumire pentru faptul ca i-au transmis incurajari si gandurile lor bune.

Desi a fost aspru criticata pe retelele de socializare ca doar a vrut sa isi faca reclama pe baza acestei complicatii, Andreea le-a raspuns acid. Ea are un contract semnat pe o perioada de 7 ani cu televiziunea la care este angajata si era obligata ca exclusivitatea sa o obtina o emisiune din cadrul trustului, chiar daca nu era in cea mai buna stare fizica.

Ajunsa acasa cu Clara Maria, aceasta beneficieaza de ajutorul neconditionat al mamei sale, cat si al sotului sau. Insa cea care a surprins-o a fost Ella, care petrece foarte mult timp in preajma micutei. Aceasta le-a surprins inntr-o ipostaza emotionanta, iar fotografia a incarcat-o pe retelele de socializare, insotita de urmatorul mesaj:

“Dintodeauna mi-am dorit 2 copii, iar faptul ca sunt fete, ma face sa fiu foarte fericita. Amandoua sunt sanatoase, frumoase si ma implinesc! A meritat tot greul prin care am trecut ca mezina noastra Clara Maria sa vina pe lume si sa fie sanatoasa!”

 

loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here