Brigitte Sfat este una dintre cele mai controversate concurente de la emisiunea “Ferma – un nou inceput”. Ea era logodita cu Corneliu Oana atunci cand a acceptat sa intre in concurs, insa pare ca s-a indragostit de Florin Pastrama, apoi au urmat scene care nu au putut fi difuzate la televizor intre cei doi.

Ea a reusit sa starneasca antipatia tuturor colegilor sai pentru ca minte foarte mult si de fiecare data starneste cate un conflict intre concurenti. Se pare ca face echipa buna cu Florin Pastrama, caci amandoi au acelasi caracter, fiindu-le usor sa se inteleaga.

Recent, ea a fost protagonista unui alt moment pe care producatorii au fost nevoiti sa il cenzureze, caci nu putea fi difuzat la televizor.

Pentru a-i destinde pe concurenti, producatorii le-au lasat mai multe jocuri interactive. Cel pe care l-au ales in emisiunea difuzata miercuri seara, concurentii au primit provocari in care au fost nevoiti sa isi implice si ceilalti colegi.

Diana Belbita a primit provocarea de a-i da tricoul jos lui Brigitte Sfat doar cu gura, fara a se ajuta de maini. Desi initial fosta sotie a lui Ilie Nastase a marturisit ca nu vrea pentru ca nu poarta sutine, Diana a rugat-o sa mearga sa isi puna unul, pentru a duce provocarea la bun sfarsit, insa Brigitte a refuzat si a acceptat sa i se dea tricoul jos, desi nu purta nimic pe dedesubt.

Este o femeie lipsita de inhibitii, caci nu a interesat-o ca o vad ceilalti concurenti sau milioane de telespectatori. Aceasta scena a surprins-o pe Diana Belbita:

“Chiar asa sa accepti sa fii dezbracata in public… Cand am vazut ca eu ii ridic tricoul si ea nu-si pune mainile pe sani, m-am gandit ca nu si-a dat seama. I-am pus eu mainile.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here