Una dintre cele mai neasteptate despartiri din showbiz este cea dintre Victor Slav si Raluca Silea. Ei formau un cuplu de aproximativ un an de zile, iar lucrurile pareau ca merg din ce in ce mai bine pentru ei.

Fanii lui Victor Slav s-au bucurat pentru el atunci cand a recunoscut ca are o relatie cu Raluca, crezand ca a trecut peste episodul nefericit atunci cand a fost parasit de Bianca Dragusanu pentru un alt barbat.

Cei doi se afisau mai tot timpul impreuna, insa se pare ca lucrurile nu mergeau atat de bine in relatia lor, iar acest lucru s-a putut observa inca de la ziua de nastere a brunetei, cand marele absent a fost chiar prezentatorul de la Kanal D, ei reusind sa se intalneasca abia seara si sa sarbatoreasca o zi atat de importanta pentru Raluca.

In urma cu cateva zile au aparut in presa fotografii care il infatisau pe Victor Slav in compania altei femei, iar apropiatii acesteia au marturisit ca cei doi si-au petrecut intregul sfarsit de saptamana impreuna, fara sa se fereasca de ochii curiosilor, semn ca pe prezentatorul Kanal D nu il interesa daca va fi surprins in compania ei.

Atat Raluca, cat si Victor au fost contactati si au marturisit ca s-au despartit recent.

Raluca Silea: “Eu si Victor ne-am despartit de comun acord, dupa ce am ajuns la concluzia ca avem prioritati diferite. Suntem in continuare prieteni si nu avem ce sa ne reprosam unul altuia.”

Victor Slav: “Este adevarat ca ne-am despartit recent, in viata unui om vin si astfel de momente. Ramanem prieteni si ne respectam reciproc in continuare. Ce vreau sa subliniez este ca ceea ce s-a speculat in ultimele zile in presa tabloida nu are legatura cu decizia noastra. Prezint evenimente, merg in cluburi, interactionez cu cei prezenti, fac poze cu persoanele care imi solicita asta.

Daca pe internet apare o fotografie cu mine si o fata, nu inseamna ca eu si acea fata suntem intr-o relatie.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here