Kamara si-a facut debutul pe scena muzicala din Romania alaturi de Andrei Stefanescu, formand trupa Alb&Negru! Cei doi au cucerit topurile de specialitate cu repeziciune, insa au decis sa se desparta pentru moment, atunci cand s-a nascut fiul lui Kamara, Leon, primind un diagnostic extrem de grav.

Din acel moment singurul lucru cu adevarat important pentru cantaret a fost sa gaseasca o solutie pentru a-si face fiul bine si de a-i da sansa unei vieti normale. Pentru a strange banii necesari tratamentului lui Leon, care se poate realiza doar la clinici de specialitate din strainatate, caci in Romania nu exista nici macar una de specialitate, interpretul a participat la nenumarate emisiuni, apoi a demarat o campanie pentru a reusi sa stranga banii necesari.

Deplasarea si tratamentul au fost extrem de costisitoare, insa rezultatele sunt pe masura, caci este pentru prima data in 5 ani cand micutul reuseste sa se ridice singur in picioare. Pana acum el putea doar sa isi miste o singura mana, in rest avea nevoie de supraveghere permanenta.

Kamara a filmat acest eveniment si a dorit sa-l impartaseasca si prietenilor sai virtuali. Aceasta realizare s-a intamplat dupa mai bine de o luna de tratament intensiv.

Prima persoana care a reactionat in urma videoclipului a fost Brigitte Pastrama, despr ecare se stie ca l-a ajutat financiar pe Kamara pentru a duce la bun sfarsit acest tratament:

“Bravo, Leon! Kamara, esti pentru mine un exemplu de viata, un parinte unic, un luptator! De asemenea, Enzar Duman, tot respectul!”

Artistul a marturisit ca nu se va opri pana cand Leon nu va fi recuperat complet si va putea duce o viata normala.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here