Florin Pastrama si Brigitte Sfat formeaza cel mai controversat cuplu de la emisiunea difuzata de postul de televiziune ProTv. Cei doi par ca au lasat in urma orice inhibitie si au dat frau liber sentimentelor.

Cei doi au inceput sa se tachineze dinainte de a incepe filmarile pentru emisiunea “Ferma – un nou inceput”, drept dovada este vlogul lui Jorge, in care Florin Pastrama marturisea ca o va lua de nevasta pe Brigitte si ii face gemeni. Aceste declaratii le-a facut in timp ce el era logodit cu Raluca Pastrama, iar atunci cand o suna cu video-apel fosta sotie a lui Ilie Nastase intervenea in discutiile lor si ii spunea barbatului ce femeie frumoasa are acasa.

Insa nevoia de a se atasa de cineva a determinat-o pe Brigitte sa uite ca barbatul avea o iubita de mai bine de doi ani, dar si faptul ca ea era logodita cu Corneliu Oana, iar barbatul locuia la ea in casa.

Florin Pastrama si Brigitte si-au exprimat dorinta de a fi servitori, iar colegii s-au conformat si i-au votat. Barbatul a luat aceasta decizie la indemnul brunetei, cei doi dorindu-si sa se bucure de mai mult timp impreuna, sa ia masa la lumina lumanarii si sa faca toate treburile casnice impreuna.

Iar cum placerile carnale sunt pe primul loc pentru cei doi, ei nu au mai tinut cont de faptul ca sunt filmati si au dat frau liber sentimentelor. Imaginile nu pot fi difuzate pe post decat blurate, avand in vedere la ce ora este emisiunea in grila de programe.

Brigitte i-a marturisit lui Florin ca isi doreste foarte mult un copil pe care sa il creasca impreuna: “Doi. Iti ofer cel mai tare vis al tau, din tot sufletul meu. Si va fi si copilul meu.”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here