Faptul ca cele doua femei nu s-au inteles niciodata nu este o surpriza pentru nimeni. Rivalitatea dintre Mihaela Radulescu si Andreea Marin este deja cunoscuta pentru intreaga tara, dar ce a putut sa spuna prezentatoarea Tv despre Zana Surprizelor intrece orice asteptare!

Un dosar aflat pe masa procurorilor, cu privire la disparitia Martei, a scos la iveala o conversatie intre Mihaela Radulescu si Emilian Schwartzenberg, care nu ii face deloc cinste “divei de la Monaco”. Conversatiile au ajuns pe mana jurnalistilor de la RomaniaTv, care, fara sa stea prea mult pe ganduri, le-au facut publice.

Rivalitatea dintre ele este veche, insa niciodata nu si-au adresat cuvinte jignitoare. Pana acum. Marul discordiei se pare ca a fost un promo pe care il avea Andreea Marin la televizor, mult mai reusit decat cel pe care il facuse Mihaela Radulescu. De aici si pana la a o face cu ou si cu otet pe femeia care i-a daruit un copil lui Stefan Banica Jr. nu a fost decat un pas.

Mihaela Radulescu isi incepe conversatia cu Emilian astfel: “Singurul motiv, unicul, pentru care imi sare tandara este inegalitatea dintre mine si vita aia de Marin. Asta are un promo pe post, care eu totusi cunoscand aceasta meserie, costa niste zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hartie, cu camere. (…) Sunt niste mii de euro aruncati pe un promo la Marin, mie imi fac sa-mi verse stomacul cand ma gandesc ca eu n-am avut un promo nici macar decent..”

Pe parcursul conversatiei, Emilian Schwartzenberg a incercat sa o calmeze pe “diva de la Monaco” si sa ii dea un sfat prietenesc si destul de pertinent, insa aceasta abia il lasa sa vorbeasca:

Mihaela Radulescu: N-are nicio idee. Ea… Asculta-ma! Nu-mi spune mie ca Marin a facut. Marin s-a dus si a dat o caruta de bani, pentru ca avea caruta de bani…

Emilian Schwartzenberg: Da, da’ pe capu’ ei, pe buzunaru’ ei. Eu nu platesc promouri, n-am vreo treaba. Intelege acest mic detaliu. Deci daca vrei opinia mea si daca vrei sa te amuzi… da’ nu mai comenta cu altii si invata: orice comentariu despre ea cu altii, te pozitioneaza ca una care te deranjeaza si suferi din cauza ei. Tu ignor-o total. Pai…

Mihaela Radulescu: Eu ma … pe fata asta si ma stiu sigur de o mie de ori aratand mai bine, mai desteapta si mai misto ca fata asta. Ma doare in … de fata asta. Nu vreau insa sa se vada, strict profesional vorbind, inegalitatea dintre ce facem noi acolo. Deci ea are un super promo, un super profi facut de agentie, facut pe pelicula de film, cu regizor. Am aflat. Stiu exact cine l-a facut si cat costa un astfel de promo.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here