None, concurent al emisiunii difuzate de postul de televiziune Kanal D, “Puterea Dragostei”, a fost tinta unor controverse in ultimele zile. Totul s-a invartit in jurul unei informatii lansate in mediul online de catre vecina sa, si anume ca acesta ar fi casatorit!

None a devenit un personaj controversat in casa “Puterea Dragostei”, iar parerile in ceea ce il priveste usnt impartite! Desi barbatul a negat inca de la inceput ca ar avea vreo alta legatura inafara casei si a emisiunii, acuzatiile la adresa sa nu s-au oprit.

Barbatul a acceptat sa faca lumina in acest caz si sa spuna lucrurilor pe nume, pentru a incheia orice fel de speculatii. Desi a negat inca de cand a aparut prima data fotografia alaturi de acea femeie, acum a vrut sa clarifice o data pentru totdeauna, ca acest subiect sa devina unul inchis!

Despre poza in care se presupune ca apare alaturi de sotia lui, None a marturisit: “Poza cu domnisoara este veche de 5 ani. Eram in 2014, eram la mare, intr-o gasca. Acum ea are o alta viata, are un copilas, care nu e al meu. Nu a fost nici macar iubita mea. Poza a fost pusa de ea pe pagina de socializare, cu mesajul ca ma voteaza. Ca sa lamuresc si cum a aparut poza pe paginile de socializare.”

Referitor la afirmatia ca este casatorit de 8 – 9 ani, None a vrut sa lamureasca de unde au ajuns la aceasta concluzie fostii concurenti:

“E adevarat ca am avut o relatie de 8 ani, dar nu am fost casatorit. A fost o relatie stabila, am locuit impreuna. Relatia s-a incheiat cu cateva luni inainte ca eu sa vin la Puterea Dragostei. Este vorba despre o femeie mai mare ca mine cu doi ani. Este mai matura ca mine si datorita ei sunt barbatul care sunt azi. Despre aceasta relatie am vorbit si de cateva ori in casa.”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here