Victor Slav si-a inceput colaborarea cu postul de televiziune Kanal D atunci cand a debutat ca prezentator al emisiunii “Wowbiz”, alaturi de Andreea Mantea, insa audienta scazuta i-au determinat pe producatori sa renunte la aceasta emisiune si sa se gandeasca la un nou format pentru a atrage telespectatorii.

Daca pe Andreea Mantea producatorii au trimis-o in Turcia, iar emisiunea pe care o prezinta se bucura de un real succes, se pare ca lucrurile nu stau la fel de bine si pentru Victor Slav. Lui i s-a dat o alta emisiune, “Vulturii de noapte”, pe care a prezentat-o alaturi de Catalin Cazacu si Giani Kirita, insa, si de aceasta data audientele au fost extrem de scazute, iar producatorii vor renunta si la aceasta emisiune.

Pentru Victor Slav acest lucru inseamna ca va ramane fara loc de munca. Conducerea postului turcesc de televiziune vrea sa readuca in scena o alta emisiune, “Super Potriveala”. Cel care o va prezenta este Jorge, iar prima editie va fi duminica, incepand cu ora 23:00.

In anul 2017 emisiunea “Super Potriveala” se afla in grila postului de televiziune Kanal D, difuzata in prime-time, dar a fost scoasa din acelasi motiv: rezultatele audientei au fost foarte slabe. Au incercat sa o reia in luna aprilie a anului 2018, dar si atunci fara succes.

Producatorii cred foarte mult in aceasta emisiune si vor sa ii dea si a treia sansa, bazandu-se pe popularitatea lui Jorge, avand in vedere ca a fost concurent la emisiunea “Ferma – un nou inceput” si a starnit un vad de controverse.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here